Toimitusehdot

 

 

 

 

 

 

Jokaisesta tilauksesta toimitetaan tilausvahvistus. Vahvistusviesti ei ole automaatin tekemä, mutta yleensä viimeistään seuraavana aamupäivänä.
Laskun loppusumma
Toimitus
Tarrat toimitetaan postin välityksellä. Poikkeavista toimitustavoista ja kustannuksista sovitaan erikseen.

Palautusoikeus

Tuotteen voi palauttaa 14 vrk kuluessa osoitteella Isokirjain/Veneteipit Rikala, Rikalankuja 6, 33820 Tampere,Palautuksesta sovitaan ennakkoon. Maksu palautetaan.

Erilaisista väärinkäsityksistä tai epäonnistuneesta asennuksesta saa uudet teipit lähetyskulujen hinnalla.

Isokirjaimen tuotevastuu

Isokirjain ei vastaa tuotteen kiinnitysalustalle välittömistä tai välillisistä vaurioista, koska emme voi tietää kiinnitysalustan / maalauksen tekotapaa tai taustan jäädessä teipin irroittamisen jälkeen tummemmaksi, koska ympärillä oleva pinta on saattanut auringon vaikutuksesta vaalentunut tai jäänyt kiiltävämmäksi teipin suojatessa allaolevaa pintaa. Emme myöskään vastaa vahingosta, jos tilaus toimitettiin virheellisin tiedoin. Tilaajan tekemistä tilausvirheistä saa uudet teipit toimituskulujen hinnalla.
Teippi tulee kiinnittää huolellisesti ohjeiden mukaan. Irtoamisen syynä on usein likainen alusta tai voimakas vinottainen painepesurin pesusuihku. Käytämme tunnettun valmistajan (Orafoll 511) pitkäaikaismerkintään tarkoitettuja autoteippejä. Uudet saa toimituskulujen hinnalla.

Isokirjain/Veneteipit Rikala
Rikalankuja 6
33820 Tampere
0407798567

veneteipit (at) veneteipit.fi

Sivun alkuun

Etusivulle